topWebsite al vanaf

449.00

Alles wat u nodig heeft voor een eigen website

Alles wat u nodig heeft voor een eigen website

Webpakket Silver

449.00

Lees meer

Webpakket Gold

699.00

Lees meer

Webpakket Platinum

999.00

Webpakket Silver

Dit webdesign pakket is speciaal ontworpen voor de (startende) ondernemer of professional zoals bijvoorbeeld een éénmanszaak, VOF, vereniging, stichting of als particulier. Met dit pakket bespaart u tijd en geld dat u kunt gebruiken voor het succesvol starten van uw onderneming. Met dit pakket bent u verzekerd van een goede representatie op het internet en kunt u starten met het aantrekken van meer klanten. De website wordt ontwikkeld op basis van Joomla.

In het silver webdesign pakket maakt u een keuze uit meerdere webdesign ontwerpen en wij zorgen dat de set-up van de site wordt gedaan. De header wordt voorzien van uw bedrijfsnaam met een slogan. Content (tekst & afbeeldingen) plaats u zoveel mogelijk zelf. U heeft de vrijheid om content, uiterlijk en producten geheel zelfstandig verder vorm te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij het vullen van de content van u over nemen. Dit pakket is de ideale starterssubsidie. Voor startende ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken, een ideaal pakket.

Wat krijgt u bij het silver webdesign pakket:

  • Een compleet werkende website (de registratie van uw domeinnaam en hosting voeren wij graag voor u uit). Een website met een frontpagina, welke wij voorzien van tekst en/of afbeeldingen. Minimaal aanwezig zijn 5 pagina's en in overleg maken wij diverse andere pagina's voor u op basis van uw wensen. Standaard zijn aanwezig: home pagina, nieuws pagina, links pagina, contact pagina en een specifieke pagina voor producten of diensten.
  • Standaard modules en componenten.
  • Content Management Systeem Joomla: CMS systemen maken het publiceren en beheren van informatie op het internet en het intranet (binnen uw onderneming) beheersbaar. U kunt geheel zelf de tekst en afbeeldingen op de website bijhouden zonder daarbij afhankelijkheid te zijn van dure onderhoudscontracten. Medewerkers binnen uw onderneming kunnen tekst en beeld publiceren zonder technische kennis vanuit een Internet browser.
  • Geavanceerde blog mogelijkheden.
  • Compleet geintegreerd ledensysteem/relatiebeheer.
  • Uit te breiden met diverse modules die naadloos samenwerken met uw site. Diverse standaard modules, die later door uzelf of ons zijn te configureren, zoals diverse newsfeeds van andere sites, laatste nieuws enz.
  • Advies. Tijdens en na oplevering voorzien wij u van advies mbt de opzet van uw site. Ook na oplevering kunt u ons altijd gratis benaderen voor advies of kleine wijzigingen. U kunt zelf net zoveel extra pagina's, nieuwsberichten en artikelen aanmaken als gewenst zonder programmeerkennis of speciale hard- en software. Eenvoudig vanuit uw internet browser.

Een eigen Website gemakkelijk gemaakt!
Vandaag nog uw eigen website, met domeinnaam en e-mail online!

Maak een keuze uit onze diverse pakketten tegen een standaard vaste lage prijs.