WEBDIENSTEN Website onderhoud, hosting en backup

topWebsite al vanaf

449.00

Alles wat u nodig heeft voor een eigen website

Alles wat u nodig heeft voor een eigen website

Webpakket Silver

449.00

Lees meer

Webpakket Gold

699.00

Lees meer

Webpakket Platinum

999.00

Hosting

De hosting is van groot belang voor een goed werkende en snel responderende website. Optimale bereikbaarheid tegen minimale investeringskosten. Betrouwbaar en veilig uw website hosten in een omgeving die geschikt is voor Joomla CMS, wij kunnen het voor u regelen.

Indien gewenst zorgen wij voor registratie of verhuizing van uw domeinnaam en de serverruimte geschikt voor uw website onder Joomla! CMS. Daarnaast staat het u vrij om bij onze hostingpartij tot 100 of meer eigen e-mail adressen op uw domeinnaam aan te maken. U heeft de keuze uit een serverruimte van 50GB, 100GB, 200GB, 500GB of 750GB. Voor de meeste websites is een ruimte van 50GB meer dan voldoende.

Webdesign4you zorgt, tegen een geringe meerprijs, voor het uploaden en het configureren van uw website op de server van de hoster indien u gebruik maakt van onze hostingpartij.


Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies:

Webdesign4you richt zich als webdesigner en als huisstijl ontwerper met name op de zelfstandig ondernemer, het midden- en kleinbedrijf, vereningingen en stichtingen maar ook op de particulier. Wij zijn de ideale partner om een beeldmerk met een website in de markt te plaatsen en denken graag met u mee.

Een eigen Website gemakkelijk gemaakt!
Vandaag nog uw eigen website, met domeinnaam en e-mail online!

Maak een keuze uit onze diverse pakketten tegen een standaard vaste lage prijs.